Форматът се очаква да бъде по-зрелищен отвсякога  Две сестри ще

...
Форматът се очаква да бъде по-зрелищен отвсякога  Две сестри ще
Коментари Харесай

Тези две сестри влизат в „Ергенът“

Форматът се чака да бъде по-зрелищен отвсякога 

Две сестри ще се съревновават за сърцето на  Ергена Алекс Младенов  в носия сезон на едноименното риалити. Това са Памела и Габриела Иванови, написа сайтът  Intrigi.bg , съгласно който обаче двете няма да стигнат до край.

Всъщност истината е, че  сестрите Иванови  дори нямали желание да се борят за сърцето на милионера. Тяхната цел била напълно друга, а точно - популярност и популярност.  Габи и Пам  се надявали със старта на сезона да натрупат доста почитатели в обществените си профили и да пробият в инфлуенсърския отрасъл.

Нещо повече – двете даже към този момент са стартирали личен бизнес и страница в Инстаграм, през която ще популяризират разнообразни козметични артикули, ще дават препоръки за грижа за кожата и прочие Към момента страницата е празна, като концепцията е незабавно откакто наберат известност около „ Ергенът “, да стартират да популяризират бизнеса си.

Всъщност с тази концепция влизат и повече от половината участнички в предаването. Голяма част от тях си имат съществени гаджета и не търсят нова връзка, а популярност, ползвайки формата за ходило към нови инициативи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР